Yoga for skribenter


Kurset "Yoga for skribenter" er ment for alle som skriver eller på annet vis jobber statisk i mange timer foran skrivepulten.

Kurset er tilpasset deg som ikke er erfaren yogi, men som trenger noen teknikker til å løsne opp i stive skuldre, vond nakke og øm ryggrad etter alt for mange timer foran skrivepulten.

Mitt mål har vært å lage et program som ikke er for tidkrevende, som ikke øker stressnivået ditt og som målrettet fokuserer på problemområdene.


Dette får du


  • Et fireukers yogakurs


  • Et nytt 30 minutters program per uke


  • Nye tips til daglige øvelser en gang i uken


  • Et kursbevis ved veis ende  • Tilgang til kurset i seks måneder fra kjøpsdatoExample Curriculum

Meld deg på kurset nå!


299 kr

Yoga for skribenter

Enkle øvelser for rygg, nakke og skuldre

Et 4 ukers kurs for deg som vil leve et mer bærekraftig skriveliv. Med disse enkle øvelsene, kan du få en bedre arbeidshverdag. 


Dette er yoga for ikke-yogier og tilpasset alle som ønsker å løsne opp i rygg, nakke og skuldre i løpet av en arbeidsdag. 


Kurset går over 4 uker, med et nytt 30 minutters enkel yogaprogram for hver uke. Du får også nye tips til daglige øvelser for hver uke. 


Du beholder tilgang til kurset i seks måneder etter kjøpsdato.

Skribentskolen Reiselykke®


Jeg heter Mette, og jeg er skribent, gründer og utdannet yogalærer og pustecoach - og det er jeg som står bak kursene du finner her.

Jeg har studert litteratur og språk, filosofi og religionsvitenskap, samt featurejournalistikk, markedsføring og prosjektledelse. 

Jeg har lang og bred arbeidserfaring fra forlags- og mediebransjen. Jeg har jobbet med merkevarebygging, kommunikasjon og PR, samt som skribent, kultur- og reisejournalist og har utgitt flere reiseguider på eget forlag.

Jeg er også grunnlegger av reisemagasinet Reiselykke, som ble kåret Norges beste reiseblogg. 

I mine kurs lærer jeg bort det jeg selv har lært gjennom egen erfaring over mange år: 

Hvordan skrive for å bli lest, hvordan skape synlighet og hvordan skape et mer bærekraftig skriveliv.

Velkommen til min kursportal!